Medik8 FacialsGLOWING FACIAL

Een krachtige gezichtsbehandeling met een intense boost van verhelderende ingrediënten, waaronder vitamine C, om de celvernieuwing en de huidteint te verbeteren.


CLARITY FACIAL

Extracten van passiebloem en cranberryfruit werken in harmonie voor een diepreinigende werking om een zichtbaar heldere en gekalmeerde huidteint te herstellen.


PORE REFINING FACIAL

Een huid-perfectionerende gezichtsbehandeling met een gerichte aanpak om de verschijning van vergrote poriën aan te pakken.


DEEP HYDRATION FACIAL

Een multi-level hydratatiebehandeling die intense voeding biedt voor een droge en vochtarme huid.


CALMING FACIAL

Een professionele behandeling om de gevoelige, geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten terwijl tegelijkertijd het comfort wordt hersteld.


Alle behandelingen (90 min) € 80,00


Klik hier voor meer info over medik8


PROFESSIONAL PEELSREWIND

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.


EVEN

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.


CLARITY

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.


UNIVERSAL AHA

Geschikt voor iedereen en ieder huidtype. Het verheldert, verzacht, reinigt en revitaliseert de huid. Ideaal voor een eerste keer peelen of om de resultaten van andere peelings te behouden.


SENSITIVE PHA

Een nieuwe toevoeging voor een extreem gevoelige of een roodheid-gevoelige huid. Het maakt de huid zichtbaar gladder en bevordert een sterkere huidbarrière.


EYE REVEAL

Een ultra-zachte maar effectieve oplossing om tekenen van huidveroudering rondom het gevoelige ooggebied te behandelen.


Huidverbeterende peelings vanaf € 60,00


De nieuwe manier van huidverbetering. 


klik hier voor meer informatie