Produkten Schoonheidsbehandelingen

 

De voordelen van Janssen Cosmetics huidverzorging:

·          Natuurlijke producten

·          Hoogwaardige werkstoffen

·          Prachtige resultaten

·          Exclusieve bio technologische ingrediënten

·          Moderne uitstraling

·          Zeer uitgebreide lijn voor elk huidtype

·          Aparte heren cosmetica lijn

·          Aparte body cosmetica lijn

·          Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

 

Collageen maskers

Collageen is zeer effectief in de behandeling en heeft een tweedelige werking. Het zorgt voor een korte termijn hydratatie en een lange termijn bevochtiging.

Modelage masker

Secrets modelage maskers zijn één van de meeste exclusieve maskers. De maskers worden vloeibaar aangebracht en kunnen na 20 minuten in één stuk worden verwijderd. Secrets telt maar liefst 6 modelage maskers, voor alle soorten huidtypen en doeleinden.

Ampullen

Janssen Cosmetics ampullen bevatten zeer hoogwaardige werkstoffen die heel sterk  geconcentreerd zijn.

Het beste resultaat voor een gezonde huid wordt verkregen als u de schoonheidsbehandeling combineert met producten voor thuis gebruik.

Verzorging voor thuis

Natuurlijk is het heerlijk om eens in de zes weken uw huid te laten verzorgen, maar voor het verbeteren van uw huid is ook uw hulp thuis nodig. Een goede dagelijkse huidverzorging is erg belangrijk, hierdoor voorkomt u de steeds terugkerende mee-eters, fijne lijntjes en vochtarme huid.

Reiniging

Het belangrijkste wat door veel mensen wordt vergeten is de reiniging. Onderzoeken hebben uitgewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt. De huid wordt ontdaan van tal, onzuiverheden, dode huidcellen en eventueel make-up. Daarnaast worden ontstekingen en irritaties van de huid verminderd.

Verzorging

Naast deze reiniging is het af en toe noodzakelijk de huid te verwennen met een masker en/of scrub. Als u de behandelingen ondersteunt door thuis de juiste produkten te gebruiken zult u het resultaat behouden en zal de huid in betere conditie komen en blijven.

MILOKI verkoopt in de salon Janssen Cosmetics en Medik8 produkten voor thuisgebruik.

Consumentenprijslijst Janssen Cosmetics

                                                                                       


Make-up Produkten

Lookx

Lookx is momenteel een van de bekendste make-up lijnen specifiek voor de schoonheidssalons. Bekende consumentenbladen zoals Libelle, Glossy, Santé en Flair schrijven graag over de professionele Lookx lijn. Ook topvisagist Mari van de Ven gebruikt en werkt met Lookx.

Consumentenprijslijst Lookx